Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szex-tech - Hogyan használjuk a szexeszközöket

Blogunkban a szexuális segédeszközök használatával, kultúrájával és történetével ismerkedünk meg. Néha kitekintve egy kicsit az ország határai közül. Nem vagyunk hagyományos múzeum, mert gyakorlatban is alkalmazható dolgokat mutatunk be némi történeti háttérrel. Mert sajnos a témát inkább elkörködik, semmint komolyan veszik.

Friss topikok

Címkék

A klasszikus felfújható melltartó megújulása

2019.11.24. 16:04 enigma.enigmaticus

infbramay_1952.jpg

Amerikai újságcikk 1952 májusából

Az ötvenes években elterjedt volt a felfújható melltartó. Ma is klasszikusnak mondott nagy márkák kínálatában is szerepeltek ilyen modellek, amelyek elterjedtek voltak, ha jól használták őket, akkor mai szemmel nézve is szépek. Azután, ahogy változott az orvostechnika, megjelent az ember szabászat. Sok elrontott sorsal, selejttel. De közben napjainkig az anyagok és a technikák eme emberkisérleti terepen fejlődtek.

Szólj hozzá!

Címkék: szex szerelem fétis házasélet segédeszközök felfújható

Na ilyen is van, avagy elkezdünk gondolkodni

2019.11.04. 14:44 enigma.enigmaticus

nadrag.jpgElég sokat irtunk eddig a blogban a felfújható vagina dildós nadrágról, mint a női szexjátékok segédeszközök alapjáról. Volt egy hullám, amikor el lehetett érni hazai boltokban is, azután valami miatt a beszerzők elkezdtek agyalni,

Szólj hozzá!

Címkék: szex önkielégítés úszás maszturbál dildó segédeszközök felfújható

Alapeszköz: a felfújható dildó

2019.10.15. 00:01 enigma.enigmaticus

dil1.jpgA női szexkütyük alapeszköze a felfújható dildó. A modern kor terméke, a hatvanas évek végén jelent meg a szexeszköz kereskedelemben. Eredete egy olyan orvosi vizsgáló eszköz volt, amivel a nemibeteg doktorok a hüvely szorító erejét mérték.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés önkielégítés dildó műfarok segédeszközök felfújható

Plusz családtag? Mennyire privát a családban a privát?

2019.09.30. 00:01 enigma.enigmaticus

lumidolls.jpg

Lumidolls Samantha nevű szexrobotja

Érdekes hir jelent meg a magyar sajtóban: 

https://www.life.hu/csalad/20190913-mestersegesen-intelligens-bebiszitter-szexrobot-szexbaba-jatszik-a-gyerekekkel.html  Mindez nem szól semmi másról, mint arról, hogy egy intelligens szexrobotot egy család munkaidőn kivül gyerekcsősznek használ. Máshol nyugat európában sok esetben a gyerek úgy nő fel, hogy papa vagy mama szilikon szexbabája a szoba sarkában vagy a különszobában trónol.

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés maszturbál dildó guminő házasélet segédeszközök felfújható

Nagykanizsa az idei nyár pornófővárosa

2019.09.28. 03:09 enigma.enigmaticus

szexterkep_2019nyar.jpgA nyári forróság évről évre megmozgatja a szexuális tartalmak iránti érdeklődést nem csak világszerte, hazánkban is. Korábbi felmérésekből kiderült, hogy július közepe – ami általában a legmelegebb időszak nyáron is – a legforgalmasabb a pornóoldalak és a szexpartnerkereső szolgáltatások számára. A legnagyobb hazai szexpartnerkereső oldal, a Szexrandi.hu idén is utánajárt, hogy 2019 nyarán mely hazai városokban tetőzött leginkább az érdeklődés a pornó iránt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex szerelem

Női vibrátor helyett...

2019.09.25. 00:01 enigma.enigmaticus

aal.jpgA klasszikus felfújható vagina dildós nadrág. Egy élő link: https://www.sexi-vibes.co.uk/contents/en-uk/p4656_Late_X_Black_Latex_Briefs_with_Internal_Inflatable_Dildo_.html 

 

A hazai sajtóban újabban megjelent az, ami külföldön régebben, a rendszere önkielégítés jótékony hatásairól. Ez itthon még inkább tabu volt hosszú ideig, mint a szexuális felvilágosítás. A egyik legfrissebb hazai cikk ebben a témában:https://www.hazipatika.com/eletmod/szex/cikkek/az_onkielegites_4_jotekony_egeszsegugyi_hatasa/20090811144101 

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés segédeszközök felfújható

Egy klasszikus visszatér

2019.09.20. 00:01 enigma.enigmaticus

rubber-inflatable-penis-enlarger-masturbation-sleeve_1.png

Alapállapotban leeresztve

Korábban  ismert eszköz volt. Eredeti neve faroktakaró volt és a fetisisztáknak szánták. Csak nekik nem kellett. Nem is erre való. Igy a meglévő készlet szép lassan elfogyott, és latex szakboltokban sem volt kapható többet. Egyes helyeken a világban kapható maradt, gyártották tovább.

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés segédeszközök felfújható

Felfújható vagina dildós latex nadrág -Uj kiadás

2019.09.15. 00:01 enigma.enigmaticus

latex-slip-with-inflatable-dildo-unplugged1.jpgSokszor sokan érdeklődnek, hogy a felfújható vagina dildós latex nadrág éppen hol kapható. Nagyon népszerű a felhasználó hölgyek körében, különösen, amióta a levehető pumpás változat - ez eredetileg csak gegnek szánt terméken - megjelent.

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés műfarok felfújható

Forradalmaian uj kettős használatú szex eszközök

2019.09.07. 06:12 enigma.enigmaticus

Az idei Müncheni ISPO szenzációja volt egy ausztrál cég fejlesztése. Nem szexeszköznek készült, de miután több ismerősöm jelezte, hogy a felfújható mellényes szex kedvelőinek kiváló eszköz, alaposabban utána jártam a dolognak. Az az igazság, hogy erre ausztráliai munkám során felfigyeltem, de valahogy nem került elő. Csak most miután több ottani ismerősöm jelezte, fenomenális, megszereztem kipróbáltam. És ha lúd legyen kövén ennek sokkal korábbi, de hasonló elvű változatát is a quantic inflatable rashguard termékét, ami szintén ebbe a kategóriába tartozik.

Szólj hozzá!

Címkék: sport szex önkielégítés úszás segédeszközök felfújható

A szex mint szórakozás és sport

2019.08.30. 00:35 enigma.enigmaticus

french8xxx.jpgA dolog ugy kezdődött, hogy már Magyarországon is elkezdtek a lapok a maszturbáció hasznosságáról írni, ami itt nyugaton már sok sok évvel ezelőtt általánossá vált. Egyre másra jelennek meg a cikkek a hazai lapokban, például az Origo egyik népszerű melléklapjában a life.hu-n https://www.life.hu/intim/20190815-egeszseges-a-gyakori-szex-es-maszturbalas-prosztata.html . 

https://www.life.hu/intim/20190901-ha-rendszeresen-maszturbalsz-az-a-penztarcadra-is-jo-hatassal-lesz.html

Szólj hozzá!

Címkék: sport szex dildó szexuális felvilágosítás guminő házasélet segédeszközök felfújható